Tripseats – London

Tripseats hittar ni förutom massa inspiration och information om olika destinationer i världen även små videoklipp med massor av bra info! In och kika på hemsidan och på Tripseats Youtube för att få massa trips och trix och vad man måste se och göra på de olika ställena 🙂 Här ovan är jag och vackra Ellinor Bjurström när vi pratar om London i samarbete med Tripseats! Xx

On Tripseats you can not only find a lot of inspiration and information texts about the different destinations all over the world – you can also find a lot of videos with a lot of great info. Head to the website and to Tripseats Youtube to learn a lot of things about the different places and things you just have to do 🙂 In the video above we’re talking about London in collab with Tripseats! Xx

 

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.
  • Aaron

    One of my favorite traditions for Christmas are the various film versions of Dickens’ ”A Christmas Carol”. And I was thinking of him recently, that he would have had a lot to say about today’s world and the growing crisis of income inequality, which his famous opening line captured ”It was the best of times, it was the worst of times…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *