Cosy day

Idag har vi en riktig mysdag! Köpte lite grejer på Zara home igår för att inreda lite i lägenheten. Älskar verkligen såna doftpinnar som man sätter ner i olja, denna är med doften black vanilla och luktade supergott. Hann också förbi Malikas beauty studio för att fixa naglarna, vi körde på korta fräscha denna gången, så nöjd 😀 Nu blir det mysdag för hela slanten och ikväll ska vi spela nya Resident Evil – scaryyyy 😀 Xx

Today we’re having a really cosy day! Bought some stuff at Zara home yesterday to decorate the apartment. I really love those home fragrances when you put sticks into oil, this one with the fragrance black vanilla is amazing. I also went to Malikas beauty studio to do my nails, short and fresh this time, love them 😀 Now were gonna enjoy a day off and tonight we’re gonna play the new video game Resident evil – scaryyyy 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Paulina Danielsson - Godnatt Sandra Lindahl - HELGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *