Fantasy world

Alltså WOW, resenörd som jag är så dog jag typ av att upptäcka detta ställe. Denna grotta heter Antelope Canyon och ligger i Arizona. Helt sjukt vilka magiska ställen vi har på vår planet egentligen. Ska ju tillbaka till USA snart och vore verkligen helt galet att åka hit? Måste kolla upp det. WOW. Vi har samlat 50 sådana här places att välja ut vilka man har på sin bucket list här. Nästan farligt att läsa för man vill överallt, haha 😀

O M G . I’m a travel geek and I almost died when I got to know about this place. This epic cave complex can be found I the area around Page, Arizona. Millennia of flash floods and rainfall have etched this impressive canyon into a series of mind-bending structures. I’m going to the US soon and it would be totally crazy to go here? Have to check it up. WOW. We’ve collected 50 of these kind of places to choose and add to your bucket list here. Almost dangerous to read because I want to go everywhere, lol 😀

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Back on the waves Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *