Stockholm fashion week

Godmorgon! 😀 Här är en liten bildbomb ifrån Stockholm fashion week. Yrde i vanlig ordning runt på favoritvisningarna och däremellan mysiga matstopp, fotobås och allt som hör till. Igårkväll var jag även på en jätterolig tillställning med Starclub där vi fick designa egna kläder för i år och spela VR-tvspel, SÅ GALET kul. Mer om det senare! Xx

Good morning 😀 Here’s a photo bomb from Stockholm fashion week. As usual I headed around to my fav shows and in between stops for food, photo station and everything else. Yesterday I went to such a fun event with Starclub were we got to design our own clothes for this year, play VR-video games, SO CRAY. More about that later! Xx

Posted in: Events

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *