Stockholm fashion week

Godmorgon! 😀 Här är en liten bildbomb ifrån Stockholm fashion week. Yrde i vanlig ordning runt på favoritvisningarna och däremellan mysiga matstopp, fotobås och allt som hör till. Igårkväll var jag även på en jätterolig tillställning med Starclub där vi fick designa egna kläder för i år och spela VR-tvspel, SÅ GALET kul. Mer om det senare! Xx

Good morning 😀 Here’s a photo bomb from Stockholm fashion week. As usual I headed around to my fav shows and in between stops for food, photo station and everything else. Yesterday I went to such a fun event with Starclub were we got to design our own clothes for this year, play VR-video games, SO CRAY. More about that later! Xx

Posted in: Events

You might also like

We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Keela - Tillbaka i Stockholm BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *