Just peakin’


Dress from my latest collection here

Hejsan hoppsan, nu är det helg!
Har efter jobb idag kört värsta bakrejset hemma. Vi gör chokladmuffins och egna maränger som vi ska ha till glass, så mysigt! Vart och shoppade lite igår, en stor påse på Whyred blev det varav en var en nysläppt kappa som var magisk, ska visa den snarast! Hoppas ni har en supermysig fredag 🙂 Xx

Heey heey, it’s weekend!
After work we did a lot of baking back home. We’re doing chocolate cupcakes and meringues that we’re gonna eat with ice cream, so cosy! Went shopping yesterday, a big bag form Whyred, one piece were a new released coat that was magical, gonna show it soon! Hope you’re having a cosy friday 🙂 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Back on the waves Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *