Angel whispers

Sunday, fundaaayy! Ska försöka få till en riktig slappdag med undantag från ett boxpass då vill säga. I veckan händer nämligen mycket kul, både på jobbfronten och en del roliga event. En rolig plåtning som jag är sjukt taggad för och sen konsert osv. Blev även bestämt precis att vi ska på Weeknds konsert, lär också bli fett 😀 Xx

Sunday, fundaay! I’m gonna try to aim for a real chill day, except for a boxing session 😉 Because this coming week I have a lot of stuff planned, both work and some fun events. One really nice photoshoot that I’m so excited about and then a concert and so on. Also just decided that we’re going to Weeknds show, gonna be awesome 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *