Angel whispers

Sunday, fundaaayy! Ska försöka få till en riktig slappdag med undantag från ett boxpass då vill säga. I veckan händer nämligen mycket kul, både på jobbfronten och en del roliga event. En rolig plåtning som jag är sjukt taggad för och sen konsert osv. Blev även bestämt precis att vi ska på Weeknds konsert, lär också bli fett 😀 Xx

Sunday, fundaay! I’m gonna try to aim for a real chill day, except for a boxing session 😉 Because this coming week I have a lot of stuff planned, both work and some fun events. One really nice photoshoot that I’m so excited about and then a concert and so on. Also just decided that we’re going to Weeknds show, gonna be awesome 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT Lisa Anckarman - SNAPCHAT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *