Sun child

Sun cravings, yaaas! Sitter visserligen och äter glass just nu men saknar värmen ifrån solen. MEN, Det är bara 2 veckor kvar tills vi åker till Bali 😀 Jag bokade resan via Tripseats.com, det nya projektet jag berättat lite då och då att jag jobbat i samarbete med en period, så kul att se det släppt och hur fin sidan är 🙂 Xx

Sun cravings, yaaas! Well, I’m having ice cream right now but I miss the heat from the sun. BUT, it’s only 2 weeks left until we head to Bali 😀 I booked the trip via Tripseats.com, the new project I talked about now and then and that I’ve been working in collab with, so fun to see it now when it’s released and how nice the site is 🙂 Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT Lisa Anckarman - SNAPCHAT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *