Sneak

Woop woop! Ska rusa iväg på en fitting nu inför ett modelljobb nästa vecka 😀 Sen blir det lunchmöte direkt efter det och sen jobb vid datorn. Resten av veckan är nämligen fullproppad med events, middag och festival så ska passa på att få så mycket datorjobb gjort som möjligt så man kan slappna av lite sen 🙂 Xx

Woop woop! I’m heading to a fitting now for a model job next week 😀 Then I’m heading directly to a lunch meeting and then working with the computer. The rest of the week is filled with events, dinner and festival so I’m gonna try to get as much computer work done as possible now so it’s possible to relax a bit later on 🙂 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *