Sneak

Woop woop! Ska rusa iväg på en fitting nu inför ett modelljobb nästa vecka 😀 Sen blir det lunchmöte direkt efter det och sen jobb vid datorn. Resten av veckan är nämligen fullproppad med events, middag och festival så ska passa på att få så mycket datorjobb gjort som möjligt så man kan slappna av lite sen 🙂 Xx

Woop woop! I’m heading to a fitting now for a model job next week 😀 Then I’m heading directly to a lunch meeting and then working with the computer. The rest of the week is filled with events, dinner and festival so I’m gonna try to get as much computer work done as possible now so it’s possible to relax a bit later on 🙂 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Sandra Lindahl - Mot Aspabruk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *