A hotel story


Model: Robin Sebastian / Photo: Oscar Jettman

Yaaay! Här är en del av plåtningen på Nordic light hotel, alltid kul att jobba ihop med sina vänner för då blir det extra mycket skratt 😀 Robin har ju bott i New york en längre period med så var så härligt att träffa honom igen! Nu ska jag sitta och jobba lite med Tripseats, så kul att jobba med det nu när det är släppt! Har ni varit inne och kikat för reseinspo? 😀  Sedan träffa upp gänget för en härlig festival! Kärlek <3

Yaay! Here’s a part of the photoshoot at Nordic light hotel, always funs to work with friends because you have even more fun 😀 Robin has been staying in New york for a long time so it was super awesome to catch up! Now I’m heading to the gym for a leg work out and then meeting up with the squad for the festival! Love <3

Posted in: Photoshoots

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *