New in

Yayyy! Lite nya favs o allt som behövs! En tintad ansiktskräm med solskyddsfaktor 30, en glowstick med två olika nyanser, ett rött läppglans och en bronzig ögonskugga som även funkar som highliter om man duttar lite 😀 Detta använde jag mig av igår på festivalen och vart supernöjd. Nu blire chilledill-söndag och sen ut och äta ikväll 😀 Xx

Yaaay! Some new favs and everything I need! A tinted day cream with sunscreen 30, a glow stick with two different shades, a red lipgloss and a bronze eyeshadow that also works as a highlighter if you use just a little 😀 I used these for the festival last night and was so satisfied. Now it’s chill-sunday and then out for dinner tonight 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *