Yaaay! Vilken rolig kväll 🙂 Vi möttes upp på Berns vid 6-tiden och där väntade två sviter inredda med massa ballonger och grejer, DJ, drinkar o allt man kan önska sig. Vi hann hoppa i sängar i morgonrockar och busa runt innan det var dags för middag på rummet. Därefter tog vi oss till Annexet där Lights festival väntade. Så sjukt bra kväll med Starclub! Xx

Yaay! What a fun night 🙂 We met up at Berns around 6pm and went to the two suits decorated with balloons, DJ, drinks and everything you wanted. Before dinner we had time to jump in beds in our robes lol. Then the food was served in the room and we headed to Annexet where the Lights festival had started. Such a fun night with Starclub! Xx

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *