Valentines day dinner


Stand up comedy i boxen av Greatdays, hur kul? Älskar stand up! 😀


Choker & silver jewelry from Glitter


Legwear och läppglans ifrån JFR / Legwear and lipgloss from JFR

 

Igår var vi 10 tjejer som åt värsta magiska middagen på 39wäst. Vi började med ostron och charkbricka och fick därefter skaldjursplatå. Hur gott? Var en supermysig alla hjärtans dag middag med ballonger och hjärtan, härliga tjejer och underbart häng 🙂 Glad alla hjärtans dag <3

 

Yesterday we were 10 girls that had an amazing dinner at 39wäst. We started with oysters and chark play and then a seafood platter. How nice? Was such a cosy Valentines day dinner with balloons and heart, amazing girls and a great hang out 🙂 Happy Valentines day! <3

Posted in: Beauty

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - #Saras24glam Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *