Time for boarding

Hejsan hoppsan! Idag ska jag kika runt för lite saker att packa ner till Bali och sedan ska jag möta upp Sophie för att gå på en modevisning, middag osv. Myspys! Imorgon är jag även riktigt taggad för, då ska vi och se The weeknds konsert, yaaay 😀 Xo

Heeey! Today I’m heading to the city for look for some stuff for Bali and then I’m meeting up with Sophie for a fashion show, dinner and so on. So cosy! I’m also so excited for tomorrow, we’re going to The weeknds concert, yaaay 😀 Xo

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *