Time for boarding

Hejsan hoppsan! Idag ska jag kika runt för lite saker att packa ner till Bali och sedan ska jag möta upp Sophie för att gå på en modevisning, middag osv. Myspys! Imorgon är jag även riktigt taggad för, då ska vi och se The weeknds konsert, yaaay 😀 Xo

Heeey! Today I’m heading to the city for look for some stuff for Bali and then I’m meeting up with Sophie for a fashion show, dinner and so on. So cosy! I’m also so excited for tomorrow, we’re going to The weeknds concert, yaaay 😀 Xo

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Josephine Qvist - 3 POSITIVA & 3 NEGATIVA Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *