Need for speed

Friyaaayy! Vilken najs dag vi har framför oss 😀 Ska börja med en sväng på stan, lite shopping och sen en mysig lunch, därefter hem och chilla lite innan vi ska ut och äta middag och sen bege oss till Globen för att se the Weeknd konserten, sååå glaaad! Xx

Friyaaaay! What a nice day it is today 😀 Starting the day with some shopping in the city, some  lunch and then home to chill before we’re heading to dinner and then out to the Globe to see The Weekend play, sooo happy!! Xx

 

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *