NYC photo diary II

nyc_carolineroxy5 nyc_carolineroxy2 nyc_carolineroxy1 nyc_carolineroxy3 nyc_carolineroxy4Snapshots from New York City <3

 

Jag ska sluta tjata om New York. Eller nej det ska jag inte, haha. Jag har varit där ett gäng gånger och för varje gång blir det svårare att lämna det bakom sig. Älskar att bara strosa runt på gatorna där och få så mycket inspiration. Att bo i en takvåning där med egen takterass vore ju en så svårslagen dröm. XX

I’m gonna quit talking about New York. Or naah, I won’t, haha. I’ve been there a couple of times an each time it gets harder to leave that city behind. I love to just walk the streets and get overloaded with inspiration. To live in a top floor with a roof top there would be a hard beaten dream. XX


BLOGLOVIN

Posted in: Events, Travels

You might also like

Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Sandra Lindahl - WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *