Adventure time

Woop! Haft en sån supermysig helg. I fredags så var vi ute och åt på Hillenbergs och därefter gick på the Weeknd konserten. När vi kom hem fick jag vänta utanför och när jag kom in var hela lägenheten omgjord till ett spa med tända ljus och massage, dröm! Idag bär det av mot Arlanda och BALI, hjälp vad nice! 😀 Xx

Woop! Have such a cosy weekend. This friday we went for dinner at Hillenbergs and then we went to the Weekend concert. When we got home I had to wait outside and when I came into the apartment it was lika a spa with lighted candles and massage, such a dream! Today we’re heading to Arlanda and BALI, so nice 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Hedda Dibinger - new week Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *