Beach life

Yaay, framme på Bali och på det sjukt grymma stället Jungle Room.  Så magiskt ställe alltså och man lever verkligen i djungeln. Redan sprungit på en jättespindel och två paddor (!!) inne i vårat hus, haha. Annars är det rena lyxen. Värsta villan med egen pool och massa mysiga smårum, kommer en given bildbomb såklart. Xx
Glöm inte, i samarbete med Tripseats, att in och tävla på Tripseats om att själva få åka till Bali 😀

Yaay, finally on Bali and the amazing place Jungle room. Such a magical place and you literally live inside the jungle. Already made friends (not really) with a giant spider and two big frogs (!!) inside our villa, lol. Other than it’s pure luxury! An amazing villa with private pool and a lot of cosy rooms, I’ll do a big photo bomb of course. Xx

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *