Beach work out

Att träna när man är i ett tropiskt land är ju så härligt! Det är varmt, visst, men jag gillar faktiskt det riktigt mycket! Igår lekte vi runt i poolen här, plåtade på eftermiddagen och på kvällen så åt vi en grym teppanyaki middag med en egen kock som stod framför oss och tillagde allt ifrån hummer till oxfilé – wow vad magiskt! Idag är det möte på schemat och sen häng i Changgu 🙂 Xo

To work out in a tropical country is awesome! Its hot for sure, but I like it so much! Yesterday we played around in the pool area, photoshoot in the afternoon and by the evening we had dinner at a teppanyaki place where we had our own chef cooking in front of us – lobster, tenderloin steak and much more – magical! Today it’s time for a meeting and then hangout in Changgu 🙂 Xo

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *