Ku de ta

Ku de ta är verkligen en magisk restaurang som definitivt är värt ett besök! Det ligger på stranden i Seminyak och deras utedel känns som en beach club fast med chill vibe. Som sagt fastnade vi vid havsutsikten och åt hela middagen där och det var så mysigt! Glömde helt att ta kort på maten med, haha 😀 xx
Ouff, snart dras vinnaren av Bali-tävlingen  i samarbete av Tripseats hos Tripseats – ni har väl tävlat? 😀

Ku de ta is a really magical restaurant that you have to visit if you’re in Bali! Its located on the beach in seminyak and feels like a beach club but with a chill vibe. We stayed in our sun bed with ocean view for the whole dinner and I totally forgot to take photos of the food, lol 😀 xo

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *