Pour it up

Woop woop! Åh, nyp mig i armen vilken magisk resa vi haft!! Så många fina ställen och underbara minnen. Lyckades för övrigt svimma på planet ifrån Bali också, lite kaos hör ju till resande, hehe.. Vi vaknade tidigt idag men helt okej ändå med tanke på tidszonen våra kroppar befinner sig i. Nu packar vi upp, tvättar och fixar och laddar om hemma för ikväll blir det Drake-konsert 😀 Xx

Woop woop! Oh, pinch my arm.. This trip was so amazing! So many beautiful places and wonderful memories. I also managed to pass out during the flight back home from Bali.. Well, not a trip without some chaos right, lol.. We woke up early since our bodies are in a totally different time zone. We’re unpacking and cleaning up home and recharging for tonights Drake concert 😀 Xx 

Posted in: Photoshoots

You might also like

Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *