Sunny side up

Åh, det är så himla roligt att gå igenom allt material ifrån Bali. Igår låg vi i sängen och kollade igenom massa och verkligen dog av skratt, älskar att spara minnen i bilder och videor och bli påmind om varenda liten känsla – hur mycket lycka är inte det? Är taggad på att publicera allt också och kunna ge massa Bali tips 🙂 Kommer även göra en guide för Tripseats 🙂 Xx

Oh, its so much fun going through all material from Bali. Yesterday we laid in bed and looked through a lot and laughed so much, I love to save memories in pictures and videos and get reminded of every single feeling – how much luck is that? I’m also excited to post everything and to give tips about Bali 🙂 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *