I had a vision

Godmorgon! Åh ett av ställena i Bali som jag måste berätta om.. Vi åkte ut till Seminyak beach och strosade runt eftersom vi bokat bord på Ku de ta. Vi såg solnedgången ifrån vår sunbed där och beställde in lite förrätter. Det var  så sjukt mysigt så vi valde att äta hela vår middag på en stor, rund solbädd med havsutsikt och små ljus tända överallt eftersom solen gått ner, istället för att gå till vårat middagsbord, haha 😀 Xx

Good morning! Need to tell you about a place we went to in Bali, such a cosy place. We went to Seminyak beach and walked around since we’ve booked a table at Ku de ta. We watched the sunset from our subbed and ordered some entrees. It was so cosy so we decided to eat our whole dinner there on a big, soft sunbed with ocean view and small lighted candles everywhere since the sun had set, instead of going to our dinner table, lol 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Hej lance här Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Paulina Danielsson - Thailand Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *