Outside showers

Åh, saknar den här supermysiga utomhus duschen vi hade i vårt djungelhus på Bali! SÅ mysigt 😀 Dock har vi redan börjat planera nästa resa (or!). Om någon vecka blir det Turkiet och därefter så åker vi äntligen tillbaka till Los Angeles. Redan planerat massor av vad vi ska hitta på där, Yaaay 🙂 Xx

Oh, I miss this super cosy outside shower that we had in our jungle house in Bali! So Cosy 😀 Well, we’ve already planned our next trip (s!) though. In a few weeks we’re going to Turkey and then we’re finally going back to Los Angeles. We’ve already planned a lot of stuff to do while we’re there, Yay 🙂 Xx 

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - FIRST MORNING Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Lisa Anckarman - 3 LOOKS BY ME Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMARKÄNSLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *