We’re pirates

Skepp o hoj! 😀 Vilken härlig måndag att vakna till! Och hur härlig är den här piratbåten vi hamnade på helt random i södra delen av Bali? Jag älskar när man säger ”go for it” i livet och bara hamnar där man hamnar, det är oftast äventyren som blir som bäst och som man alltid minns! Xx

We’re on a boat! 😀 What an amazing monad to wake up to! And how amazing is this pirate boat we kind of randomly ended up on at the south part of Bali? I love when you say ‘go for it’ in life and you just end up where you end up, they’re almost always the best kind of adventures and that you’ll always remember! Xx

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - FIRST MORNING Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Lisa Anckarman - 3 LOOKS BY ME Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMARKÄNSLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *