As bright as the sun

Get the bikini here

Finns det något bättre jobb än när man får vara resa och upptäcka nya platser och jobba I solskenet?! Tror inte det alltså 😀 Bär snart av till Turkiet och därefter Los Angeles, sen blev det bestämt igår att det även blir Santorini. Woooah, har alltid velat åka dit så är supertaggad! 😀 Xx

Is there any better job then when you get to travel and explore new places and then actually work IN the sunshine?! I don’t think so 😀 Soon I’m off to Turkey and then Los Angeles, and you know what? Yesterday it got decided that we’re heading to Santorini in May. Woooah, I’ve always wanted to go there, I’m so excited 😀 Xx

You might also like

Paulina Danielsson - Ö Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *