Vilken toppenkväll vi hade igår! Vi började med att bli upplockade i helikopter och flög ut till Waxholms kastell. Älskar verkligen att åka helikopter, helt ologiskt egentligen eftersom jag är flygrädd (?!) men antar att adrenalinet tar över här. När vi kom fram till Waxholms kastell så väntade en kväll med utmaningar typ som på fångarna på fortet. Vi delades in i två lag och sedan hade vi tidspress att hinna med massa utmaningar som avslutades med en final att knäcka en låskod på 4 siffror. Vi vann och kom in i en bur med en skattkista, så kul! 😀 Sen avnjöt vi en supergod trerättersmiddag och sen fick vi se första avsnittet av Sveriges modigaste som snart släpps på kanal 3. Blev sjukt taggad på att vara med?!! HAHA.

What a great night we had last night! We got picked up with a helicopter and flew out to the Waxholms kastell. I really love flying with a helicopter, weird since I’m scared of flying (?!) but I guess the adrenaline takes over. When we arrived to Waxholms castle a night of challenges waited. We got divided into two teams and then we had an amount of time to solve the challenges and then the last thing was to solve a code with 4 numbers that unlocked a cage with a box inside. Our team won, so fun! 😀 Then we had a nice three dinner course and watched the first episode of ”Swedens bravest” that will be released on TV soon. I want to be in the next one, lol!!

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Otursfågeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *