On pink clouds


Bikini from Trelika

Hej vackra ni! Solen skiner idag och jag är så glad. Börjar bokas in så mycket helt otroliga saker i kalendern nu för månaderna framöver och jag måste nypa mig i armen för att fatta. Annars då? Har varit på fitting inför ett modelljobb jag ska göra snart, varit på bio – såg Ghost in a shell, sjukt välproducerad film! Nu sitter jag ute i studion och jobbar och ikväll blir det middag. Hoppas ni har en magisk dag 🙂 Xx

Hey beauties! The sun is shining and I’m so happy. My calendar is starting to get crowded with unbelievable things for the coming months and I’ve to pinch my arm to understand. What else? I was on a fitting for model job I’m doing soon, went to the cinema – saw Ghost in a shell, so well produced! Now I’m in the studio and tonight it’s birthday dinner time. Hope you’re having a magical day 🙂 Xx

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *