Hello Istanbul!


Här står vi med alla våra färgglada American tourister väskor 😀
(samarbete)


Watch from Guess #opturawatches

Hej hopp Istanbul! Gänget ifrån Lifestyle – modeller och teamet samlades redan kl 06 imorse (gick typ i sömnen dit, haha) och åkte tillsammans ut mot Arlanda. Vi flög med Turkish Airlines och eftersom vi flög business (hur skönt?) myste vi med frulle i loungen innan avgång. Direkt när vi landade åkte vi till det superfina hotellet, lämnade väskorna och nu dags att upptäcka Istanbul 😀 Xx

Heey Istanbul! The team from Lifestyle – models and the crew met up 6 am this morning (I was sleep walking there, lol) and went together to the airport. We flew with Turkish Airlines and since we flew business class (So nice) we enjoyed our breakfast in the lounge before takeoff. When we landed we went to the hotel to leave our bags and now, time to explore Istanbul 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *