Sparkling breakfast

 

 

Godmorgon! 🙂 Åh, jag älskar att starta dagen med pannkakor! Ännu godare med kanelbulleglass också såklart, haha. Det är Lohilos nya. Idag blir det dock frukost på flygplatsen. Nu bär det nämligen av mot Arlanda för att flyga till Istanbul för ett långt äventyr. Mer om det senare 😀 Xx

Good morning! 🙂 Oh, I love starting the day with pancakes! Even better with cinnamon bun ice cream of course, lol. This is Lohilos new one. Today it’s breakfast on the airport though. Going there now to go to Istanbul for an adventure. More about that later 😀 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *