Sparkling breakfast

 

 

Godmorgon! 🙂 Åh, jag älskar att starta dagen med pannkakor! Ännu godare med kanelbulleglass också såklart, haha. Det är Lohilos nya. Idag blir det dock frukost på flygplatsen. Nu bär det nämligen av mot Arlanda för att flyga till Istanbul för ett långt äventyr. Mer om det senare 😀 Xx

Good morning! 🙂 Oh, I love starting the day with pancakes! Even better with cinnamon bun ice cream of course, lol. This is Lohilos new one. Today it’s breakfast on the airport though. Going there now to go to Istanbul for an adventure. More about that later 😀 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *