Middagen på Nusr-et steakhouse var så magiskt god. Det var verkligen helt fullt när vi kom dit, härlig stämning och vi förstod ju direkt varför det var så populärt. Vi fick testa så många olika typer av kött att vi nästan rullade därifrån, haha 😀 Xx

The dinner at Nusr-et steakhouse was so incredible good. It was very crowded when we arrived and a good vibe and I understood right away why it was so popular. We tried so many types of meat that we almost couldn’t walk from there, lol 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *