Middagen på Nusr-et steakhouse var så magiskt god. Det var verkligen helt fullt när vi kom dit, härlig stämning och vi förstod ju direkt varför det var så populärt. Vi fick testa så många olika typer av kött att vi nästan rullade därifrån, haha 😀 Xx

The dinner at Nusr-et steakhouse was so incredible good. It was very crowded when we arrived and a good vibe and I understood right away why it was so popular. We tried so many types of meat that we almost couldn’t walk from there, lol 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *