Turkey magazine

Whole article here

När vi besökte Kemer Country Club så kom Turkiets största tidning Milliyet dit för att intervjua oss om resan som vi gjort ihop med Lifestyle publish och Turkish Airlines. När vi kom till flygplatsen idag så såg vi att vi hamnat på första sidan och en stor artikel inuti. Jätteroligt att dem dokumenterar vår resa hit och artikeln var jättebra. Tur att Tolga kunde översätta dock för annars hade vi inte förstått mycket, haha 😀

When we visited Kemer Country Club the magazine Milliyet did an interview with all of us about the trip that we’ve done together with Lifestyle publishing and Turkish Airlines. When we arrived to the airport today we saw that we were on the cover of the magazine and a big article inside. So much fun that they chose to do this with us and the article was really good. Tolga translated it for us, of course 😀 

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *