Last night in Istanbul

Sista kvällen i Istanbul var verkligen superrolig. Vi spenderade den nämligen uppe i en rooftop bar. Där satt vi och pratade, skrattade, blev filmade och intervjuade och bara njöt av sista dagen. Det var verkligen en händelserik resa och vi fick verkligen se alla olika delar av Istanbul. Så fantastiskt! <3

Last night in Istanbul was so much fun. We spent it up in a rooftop bar. We talked, laughed, were interviewed and filmed and just enjoyed the last night. The trip was so amazing and we did so many adventures and saw all the different parts of Istanbul. Magical! <3

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *