Wanderer for life

Wohooo! Det är bara några dagar kvar tills det bär av mot Los Angeles! Jag älskar verkligen att resa så mycket att jag aldrig får nog! Har saknat Los Angeles riktigt mycket med så ska bli så sjukt roligt. Det blir några dagar i Los angeles först och sen åker vi vidare till Palm Springs för Coachella festivalen. Alltså MAGI!!!! 😀 <3 Filmkameran åker med också och ska rapportera för Tripseats såklart

Woooop! Only a few days left until we’re heading to Los Angeles! I really love traveling so much that I can’t have enough. I’ve missed LA a lot too so I’m so excited. We’re gonna spend some days in Los Angeles and then head to Palm Springs for the Coachella festival. MAGICAL! 😀 <3 

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *