Cheers baby

Photoshoot for Dry Lake. Location: Nordic light hotel. Photographer: Oscar Jettman

Godmorgon monday! Igår sprang vi runt på stan och shoppade lite saker inför Los Angeles. Vi tog ett break och åt lunch på Icha Icha och därefter hem och kollade på nya Prison Break. Galet vad längesen det var man såg det, sjukt kul att det är tillbaka dock – alltid gillat den serien! Nu blir det mys och sedan middag ikväll! Ha en superfin söndag 😀 Xx

Good morning monday! Yesterday we went shopping some stuff for Los Angeles. We took a break and hand lunch at Icha Icha and then back home to watch the new episodes of Prison Break. It’s been crazy long since I watched it, so fun that it’s back – always loved it! Now it’s time for a chill and then dinner tonight! Have an amazing sunday 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Josephine Qvist - 3 POSITIVA & 3 NEGATIVA Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *