Cheers baby

Photoshoot for Dry Lake. Location: Nordic light hotel. Photographer: Oscar Jettman

Godmorgon monday! Igår sprang vi runt på stan och shoppade lite saker inför Los Angeles. Vi tog ett break och åt lunch på Icha Icha och därefter hem och kollade på nya Prison Break. Galet vad längesen det var man såg det, sjukt kul att det är tillbaka dock – alltid gillat den serien! Nu blir det mys och sedan middag ikväll! Ha en superfin söndag 😀 Xx

Good morning monday! Yesterday we went shopping some stuff for Los Angeles. We took a break and hand lunch at Icha Icha and then back home to watch the new episodes of Prison Break. It’s been crazy long since I watched it, so fun that it’s back – always loved it! Now it’s time for a chill and then dinner tonight! Have an amazing sunday 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *