Passionfruit

O to the M to the G. Nu drar vi snart! Jag ska först till Marre på Salong Bangs och få håret stylat och sedan bär det av mot flygplatsen och mot LA! Nyp mig i armen vad taggad jag är 😀 Eftersom dem är 9 timmar bak så ska vi försöka hitta på något på kvällen för att bekämpa jetlaggen direkt och hålla sig vaken, brukar funka bäst 😀 Sen imorgon ska vi på giraffhike, haha så ballt! Xx

O to the M to the G! Soon we’re leaving! First I’m going to Marre at Salong Bangs to get my hair done and then we’re off to the airport and to LA! Pinch me, I’m so excited 😀 Since they’re 9 hours behind us we’re gonna try do to something tonight to fight the jet lag and stay awake, it’s usually the best 😀 Then tomorrow we’re going to a giraffe hike, so dope! Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *