Shoppa HÄR

Woop! Igår började jag dagen tidigt med frukost i solen, därefter smink och hår och sedan modelljobb! Sedan bar det av ut mot Malibu på äventyr och giraffhike. Hjälp vad jag njuter av palmer och solsken och California vibes. Och imorgon! Då bär det av mot Palm springs och Coachella! WOOOOOW! 😀 XX

Wooop! Yesterday I started the day early with breakfast in the sun, then make up and hair and then a model job! Then we went off to Malibu for an adventure and giraffe hike. Wow I really enjoy the palm trees, sunshine and California vibes. And tomorrow! We’re going to Palm Springs and Coachella! WOOOOW! 😀 xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *