Shoppa HÄR

Woop! Igår började jag dagen tidigt med frukost i solen, därefter smink och hår och sedan modelljobb! Sedan bar det av ut mot Malibu på äventyr och giraffhike. Hjälp vad jag njuter av palmer och solsken och California vibes. Och imorgon! Då bär det av mot Palm springs och Coachella! WOOOOOW! 😀 XX

Wooop! Yesterday I started the day early with breakfast in the sun, then make up and hair and then a model job! Then we went off to Malibu for an adventure and giraffe hike. Wow I really enjoy the palm trees, sunshine and California vibes. And tomorrow! We’re going to Palm Springs and Coachella! WOOOOW! 😀 xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Keela - Tillbaka i Stockholm BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *