Malibu wine hikes

Vi åkte till Malibu för att gå på en private giraffe hike på Malibu wine hikesDet var en hike på några miles och sedan får man mata och kela med giraffes Stanley och sedan smaka på deras vin. Giraffen var så sjukt söt men hjälp vad stor haha! Den åt sallad ur min mun, hur sjukt? Bilderna kommer såklart 😉 xx

 

We went to Malibu for a private giraffe hike at . It was a hike for a couple of miles and then you can feed and cuddle with the giraffe Stanley and taste their wine. The giraffe was so super pretty but wow how big lol! It ate salad from my mouth, how sick? Pics are coming 😉 xx

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *