Coachella

WOOOW! Tack Coachella och alla inblandade för en helt magisk helg! Hela gänget satte oss i bilen fredag morgon och bilade till Palm Springs med diverse stopp och skratt och livskvalité på vägen. Därefter checkade vi in på hotellet och sedan åkte vi till festivalen. Solen sken, musik överallt och bara magi. <3

WOOW! Thanks Coachella and everyone for a magical weekend! The whole squad jumped in the car friday morning and did a road trip to Palm Springs with some stops along the way and laughter and quality time. We checked in to the hotel and then went to the festival. The sun was shining, music everywhere. And just magic. <3 

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Hedda Dibinger - new week Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *