Igår var det dags för Coachellafest ihop med Adviral media. Vi började på kontoret och fick håret stylat av Marre och Marcella, lite diamanter i ansiktet och jordgubbar, popcorn och champagne! Därefter åkte vi hummer limo till Kåken där resten av kvällen spenderades. Grym musik, en stor flamingo att sitta på och ett grymt fotobås 😀 <3

Yesterday it was time for Coachella party together with Admiral media. We started at the office and got our hair styled by Marre and Marcella. some diamonds in our faces and strawberries, popcorn and champagne! Then we went with a hummer limo to the party and spent the rest of the evening with great music, a big flamingo to sit on and a photo booth 😀 <3

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT Lisa Anckarman - SNAPCHAT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *