Sunset dinner

När vi bodde på W så blev jag överraskad med en solnedsgångsmiddag på stranden. Alltså hur vackert? Det var pyntat med en gång av rosor upp till bordet som stod helt ensamt med vackraste utsikten. Sen åt vi supergod mat och jag fick även en bukett rosor – så fint! 😀 <3

When we stayed at W I got surprised with a sunset dinner at the beach. How beautiful is that? It was deprecated with roses as we walked to the table that were placed totally alone with such a beautiful view. We had amazing food and then I got a bunch of roses – so beautiful 😀 <3 

Posted in: Travels

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *