Inika organic

Åhhh, nytt favomärke for sure! Måste bara tipsa om det då det är 100% naturliga produkter. Hälften är ekologiska och andra hälften består till 100% av rena mineraler. Så härligt med ett sminkmärke som känns så genomfräscht då det är så himla naturligt. Dröm!

Oh, new fav brand for sure! I really have to tell you about this brand since its 100& natural. Half of the products are ecological and the other half is made from 100% minerals. So amazing with a make up brand that is so fresh since its so natural. Dream!

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Sandra Lindahl - Mot Aspabruk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *