Golden rush


Dress from Key Couture 

Wooopa! Plåtade downtown i denna magiska skapelse. OM jag åker på Burning man vill jag typ ha på mig en sån här och känna mig som en krigsgudinna typ, haha. Hur kul? Något mindre kul – Jag ska till akupunktören/naprapaten nu. Älskar när dem knäcker alla kotor men att ligga stilla med nålar är inte min grej, haha. Nålar och snabbt? Hade vart SÅ mycket bättre ;D Xx

Wooop! Shot this magical creature downtown in LA. IF I go to burning man I’d like to wear something like this and feel like a warrior queen, lol. How fun? Something less fun – I’m going to the chiropractor now. I love when they crack your back but I don’t like laying there just waiting with needles all over. Would be so much better with quick needles ;D Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Lisa Anckarman - BERG-OCH-DALBANAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - NI ÄR VÄL BÄST We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *