Nobu Los Angeles

Nobu nobu nobu. Sån magisk mat där alltså! Vi var där hela gänget för att fira ett supergrymt Coachella-gig och vår sista kväll i LA. Så himla mysigt. Tror vi ska dra till Nobu på Mykonos med, deras black cod är typ den godaste fisk jag ätit tror jag, sinnes. Xx

Nobu nobu nobu. Magical food there I have to stay! We all went there to celebrate a super awesome Coachella-show and our last night in LA. So super cosy. I think we’ll head to Nobu in Mykonos too, their black cod must be the best fish I ever had, cray. Xx

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - älskling Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *