Satisfy

Wearing jumpsuit from Ivyrevel, get 20% off all with code ROXY20 HERE –  in collaboration with Ivyrevel

Hemma i Stockholm igen, hängt i studion i två dagar och sedan grillat på kvällarna, så mysigt. Insåg precis att jag och A har hängt dygnet runt i nästan 3 veckor nu. Alltså varje minut menar jag då, hur sjukt, haha. Hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle kunna umgås med någon annan människa så intensivt och ha det så fantastiskt. Det är kärlek det <3

Home in Stockholm again, been hanging out in the studio for two days now and then had bbq for dinner, so cosy. Just realised I’ve been hanging out with A 24/7 for almost 3 weeks now. I mean every minute, how sick, lol. Could never imagine I could spend so much time with another human being so intense and enjoying every second of it. That’s love for sure <3

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *