Summerburst after party

Woop woop! Hittade lite bilder ifrån när Anto spelade på Port du Soleil (som vi ja, inte var beredda på som kanske går att räkna ut, haha) – men det är ju för härligt. Nu ska vi iväg och möta upp Leo&Emelie för hamburgare & milkshakes – perfekt söndagsnöje 😀 Xx

Woop woop! Found some pics from when Anto were playing with Port du Soleil (as we, were not prepared for as you may see, lol – but thats amazing). Now we’re meeting up with Leo&Emelie for hamburgers and milkshakes – perfect sunday mode 😀 Xx

Posted in: Events

You might also like

Keela - Tacksam. Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *