Ett öppet hjärta

Jag brukar inte vara så brutalt öppen, inte alls faktiskt. Men det går liksom inte riktigt rå för. Om jag gjort något rätt i mitt liv så är det dagen jag valde att lämna mitt hjärta i dina händer. Det är det vackraste av allt. Det är också oerhört läskigt. Ett hjärta är rätt skört. Men två hjärtan som tillsammans skapar en symfoni är oslagbart.
Ni vet hur man brukar kolla på kärleksfilmer och känner att det är rätt cheesy, att sådär är det ju bara på film. Att kärlek så som jag ser det inte riktigt finns, har liksom mer känt att kärlek är inte för mig. Nu kollar jag på kärleksfilmer (det händer inte så ofta) och känner att det är rätt lamt, kärleken är så mycket starkare än så. Det är ganska svårt att förklara hur det känns. Det är liksom inga fjärilar i magen. Det är en hel hord av skenande elefanter, lejon och zebror på samma gång. Hur en blick kan slå omkull en och en kram kännetecknar en helt ny nivå av samhörighet. Hur jag varenda dag kan ligga och kolla in i dina ögon och känna att med dig behöver jag inget annat. Hur du är allt jag behöver.
Det är också förbannat läskigt. Precis som att skriva det här.

Posted in: Beauty

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Födelsedagar och feber Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Paulina Danielsson - BRUN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *