Chill and inspiration day

Friyaaay! Idag är det insp insp för hela slanten. Började med två möten på morgonen och sedan stopp på vägen för bästa Icha icha energi! Nu är det jobb vid datorn och sedan blir det Pokémon runda som hobby idag, haha. Det är ju så mysigt tycker jag. Det är faktiskt så som jag och min kille började träffas, hur nördigt? 😀 Xx

Friyaaay! Today it’s inspo inspo all day. Started with two meetings in the morning then a stop at Icha icha for some energy! Now I’m working from home and then we’re heading out for a Pokémon game, lol. It’s so cosy. It’s actually how me and my boyfriend started dating, how geeky? 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - TODAYS BRUNCH BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION Sponsored - Bangerhead - 20% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *