Life is a journey

Livet är en resa. En resa fylld av hopp och drömmar, vissa går i kras och vissa går i upplevelse. Vissa dagar är bra, kanske helt magiska, medan vissa känns som botten av botten. Det jag tror är viktigast i livet är att sprida glädje och att njuta. Njuta av allt som bara går att njuta av. Stanna upp varenda, varenda dag och andas in lycka över småsaker, sprida glädjen och visa uppskattning för dem runt omkring. Det är så himla mycket i världen som en enstaka individ inte kan påverka, så mycket ondska och saker som inte går att omfamna. Vad vi faktiskt kan göra däremot är att visa kärlek i sin närhet, det går inte säga för många gånger. Hur underbart är det inte att dela ett skratt? När det bara bubblar i hela kroppen och oavsett om man har en period med riktig kaos så mår man ju hundra gånger bättre av att bara garva.

Mer garv åt folket <3

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *