Soldier

Credit and ad links: Dungare here / Photo Armand Dommer

Nu ska vi åka ut mot flygplatsen. Eller ja, vi måste förbi Webbhallen först och köpa en omvandlare till mina Boose-hörlurar för kan typ inte flyga utan noise canceling. Det är så underbart att ha på det alltså! Sen bär det av mot Helsingfors och därefter Tokyo. Galet vad taggad! Blev så sjukt spontant också 😀

Now we’re heading to the airport. Well, we have to go buy a plug for my Boose-headphones first since I almsot can’t fly without noise canceling. It’s so amazing! Then we’re heading to Helsingfors and then Tokyo. So, so excited! So spontaneous too 😀 
Have a nice day loves <3 

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *