The lock up Tokyo

Vi var och åt på en helt sjuk restaurang alltså! Den heter the Lock up och det första som hände var att jag blev fastkedjad i båda händerna och vi blev ledda in i ett litet rum med galler. Vi beställde mat och dricka (drinkarna ser helt sjuka ut och vårat som ni ser var ett laborationsset – vi tog dock alkoholfritt). En stund in i middagen slocknar allt ljus och det börjar röra sig monster, spöken och massa annat läskigt, vissa öppnade gallerdörren och nuddade nästan en. Sjukt galet, speciellt och roligt!

We went to a really sick restaurant! The name is the Lock up and the first thing than happens was that I got both my wrists chained up and led to a small little room. We ordered food and drink (the drinks look cray and ours too as you can see, we chose a non-alcoholic tho). A bit later the whole restaurant got totally black and these weird sounds got higher. There were ghosts, monsters and other creepy things running around and some even opened the door and almost touched us. Crazy, special and fun!
Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *